De Keuze Voor Jullie Bruidsfotograaf

INVESTEREN IN HERINNERINGEN

Een bruiloft kost geld; een mooie receptie, jurk, schoenen, taart en een heerlijk diner. Jullie zijn waarschijnlijk al langer bezig met het sparen om de bruiloft precies zo te kunnen maken als jullie willen. Uiteraard hoort de perfecte bruidsfotograaf hierbij om alle waardevolle momenten en luxe items waar jullie in hebben geïnvesteerd vast te leggen.

Er is iets dat alle luxe items met elkaar gemeen hebben. De makeup haal je de volgende dag eraf (want wie heeft de energie om dit na het feest te doen), je slaapt op je kapsel, de bloemen vergaan, het eten wordt opgegeten en je draagt je bruidsjurk hoogst waarschijnlijk niet meer. Voor deze items hebben jullie maanden (of misschien jaren) gespaard en ze zullen binnen een dag weg zijn.

De vastgelegde momenten zullen daarentegen met de tijd alleen maar waardevoller worden. Het zijn de foto's die je doen herbeleven hoe het klaarmaken in de ochtend voelde of hoe jullie straalde toen jullie elkaar voor het eerst zagen. Dit is waarom ik vind dat bruidsfotografie bovenaan de lijst moet komen staan, het gaat de rest van je leven mee waardoor het de beste investering ooit is!

WAT IK DOE

01.

PRE-WEDDING

|

1,5 Uur
30-50 Foto's
Voor De Uitnodiging
Hoge Resolutie

02.

BRUILOFT (vanaf €1795)

|

6-16 Uur
200-500 Foto's
Inclusief Selectie
Inclusief Nabewerking
Tweede fotograaf
Hoge Resolutie Foto's

03.

LOVE SHOOT

|

1,5 Uur
30-50 Foto's
Voor De Liefde
Hoge Resolutie

VOOR JULLIE BRUILOFT

VOOR DE MEEST COMPLETE HERINNERING

LUXE COLLECTION 2

LUXE COLLECTION 2 is uitgebreid met een enorm album dat opengeslagen 80 cm breed is en heeft maar liefst 60 pagina's en biedt daardoor ruimte om jullie verhaal te vertellen. Bij dit pakket zit een preweddingshoot om een fantastische uitnodiging te maken en een sameday-edit waarmee jullie de avondgasten direct betrekken bij de bruiloft.

MEEST GEKOZEN PAKKET

LUXE COLLECTION 1

Het album, wat opengeslagen 50 cm breed is, bevat speciaal Fine-Art papier. Dit papier is zuur-vrij en de inkt is van 'archief kwaliteit', dit zorgt voor een kleurechte print die mooi blijft voor tientallen jaren. Verder zal één van mijn vaste tweede bruidsfotografen zorgen dat een extra dimensie wordt toegevoegd aan de reportage.

EEN STERKE BASIS

CLASSIC COLLECTION

Een sterke basis om de meest essentiële onderdelen van de bruiloft vast te leggen. De CLASSIS COLLECTION heeft een basis album van 20x20 cm met 10 spreads. Er zullen minimaal 200 volledig bewerkte foto's worden afgeleverd.